Let's meet

"...Their fruit will be used for food and their leaves for medicine."

Ezechiel 47:12

Waarom Doterra

Essentiële oliën

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende merken essentiële oliën, dat je bijna niet meer weet welke van echt goede kwaliteit is en welke niet. Allemaal claimen ze 100% puur en natuurlijk te zijn. Maar als er ergens veel gesjoemeld wordt met kwaliteit is het wel met essentiële oliën. En dus moet je kritisch zijn met wat je op je huid aanbrengt en helemaal als je ze inneemt. Het merk dōTERRA is als enige bedrijf volledig transparant over de inhoud en kwaliteit van hun oliën. Daarnaast doen ze ontzettend veel goed werk wereldwijd en creëren ze een grote werkgelegenheid in veelal onderontwikkelde landen. Reden genoeg om dit merk eens te bekijken en uit te proberen. Hieronder lees je al wat punten die mij zo aanspreken.

Zoveel verschillende merken

Er zijn (helaas) veel merken te vinden die beweren 100% natuurlijk te zijn. Maar wat is 100% natuurlijk? In een flesje essentiële olie kunnen ook natuurlijke stoffen zijn toegevoegd. Of componenten die eruit zijn gehaald (die essentieel zijn voor optimale werking van de olie) door bijvoorbeeld verkeerde manier van het winnen van de olie.

dōTERRA heeft een eigen kwaliteitslabel opgesteld, genaamd Certified Pure Tested Grade (CPTG). Dit betekent dat de olie helemaal vrij is van pesticide, synthetische stoffen, toegevoegde (natuurlijke) vullers of andere schadelijke toevoegingen.


Hoogste kwaliteit - CPTG

Om zeker te zijn dat dōTERRA altijd de hoogste kwaliteit olie aanbiedt, laten ze de oliën uitgebreid testen door onafhankelijke partijen, zoals het APRC. Ieder olie batch doorloopt maar liefst 8 hoofdtesten die weer onderverdeeld zijn in meerdere kleine testen. Totaal worden er ruim 60 testen afgenomen voordat jij het flesje in handen hebt.
Het APRC (Aromatic Plant Research Center) is wereldleider op het gebied van testen en onderzoek van essentiële oliën. dōTERRA zet hen in, maar ook andere onafhankelijke onderzoekspartijen. Dit garandeert dat geen van de oliën die dōTERRA aanbiedt, zijn vervalst. En ze er 100% zeker van zijn dat de olie geen stoffen bevat als pesticiden of metalen die we er niet in willen hebben. Hier vind je meer informatie over de testen van dōTERRA.

Onafhankelijke testen door derden

De oliën van dōTERRA doorlopen dus meer dan 60 testen om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. En om te laten zien dat de oliën 100% zuiver zijn, kun je heel eenvoudig de kwaliteit en zuiverheid van je flesje inzien via sourcetoyou.com.
In de testrapporten vind je o.a. de chemische samenstelling van jouw flesje olie, waardoor je gelijk kunt zien of dit klopt. Er is geen ander bedrijf die zo transparant is over de samenstelling per olie flesje. Op de website source to you kun je ook het hele proces bekijken hoe de olie wordt gewonnen en hoe er wordt samengewerkt met telers en destilleerders.

Transparant door Source to You

dōTERRA is een netwerkmarketing bedrijf, maar werkt eigenlijk heel anders dan andere bedrijven in deze branche. Je moet deze bedrijfsopzet leren kennen. Als je de structuur begrijpt, ga je ook ontdekken hoe bijzonder deze opzet is. En hoeveel kansen het vrouwen/moeders biedt om een eigen business op te zetten. Niet meer vastzitten aan een baan waarin je niet tot je recht komt. Of je kinderen naar de BSO moeten, vanwege je werk. Maar volledig vrij je werk indelen. Zelfstandig ondernemen, maar wel met mensen om je heen die hetzelfde doen en elkaar ondersteunen. En natuurlijk werken met de mooiste producten uit de natuur, waar zoveel mensen baat bij hebben voor hun gezondheid. Ik leg je er graag meer over uit.

Wil je meer weten over de oliën. Volg dan een workshop of neem contact met mij op.

Netwerkmarketing

Workshops

Neem contact op