"You are Enough, because the great I aM is in you & with you & for you.
He is enough"

Ann Voskamp

Let's meet

Waarom doterra

EssentiëLe OLiën

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende merken essentiële oliën, dat je bijna niet meer weet welke van echt goede kwaliteit is en welke niet. Allemaal claimen ze 100% puur en natuurlijk te zijn. Maar als er ergens veel gesjoemeld wordt met kwaliteit is het wel met essentiële oliën. En dus moet je kritisch zijn met wat je op je huid aanbrengt en helemaal als je ze inneemt.

Er zijn een aantal aspecten erg belangrijk om de kwaliteit van de olien te kunnen beoordelen. Ik vond dit zelf bij het merk dōTERRA. Ze doen naast het produceren ontzettend veel goed werk wereldwijd. En de kwaliteit van de oliën zijn in mijn ogen veruit de beste. En dat ontdek je door te ervaren.

Zoveel verschillende merken

Er zijn (helaas) veel merken te vinden die beweren 100% natuurlijk te zijn. Maar wat is 100% natuurlijk? In een flesje essentiële olie kunnen zomaar natuurlijke stoffen aan zijn toegevoegd. Of componenten die essentieel zijn voor optimale werking van de olie eruit zijn gehaald door bijvoorbeeld verkeerde manier van het winnen van de olie.

dōTERRA heeft hiervoor een eigen label opgesteld. CPTG, dit staat voor Certified Pure Therapeutic Grade. Dit betekent dat de olie helemaal vrij is van pesticide, synthetische stoffen, toegevoegde (natuurlijke) vullers of andere schadelijke toevoegingen.

Waarom geen biologisch keurmerk?
Een biologisch keurmerk betekent niet dat er geen toevoegingen aan de olie zijn toegevoegd of dat de olie van de beste kwaliteit is. Daarnaast wordt de olie van dōTERRA over heel de wereld gewonnen. Niet in al deze landen zijn biologische keurmerken of deze zijn erg duur.

Hoogste kwaliteit - CPTG

De oliën van dōTERRA doorlopen dus meer dan 60 testen om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. En om te laten zien dat de oliën 100% zuiver zijn, kun je heel eenvoudig de kwaliteit van je flesje inzien via sourcetoyou.com. In de testrapporten vind je o.a. de chemische samenstelling van jouw flesje olie, waardoor je gelijk kunt zien (met enige kennis) of dit klopt. 

Transparant door Source to You

dōTERRA is een netwerkmarketing bedrijf. Dit is een bedrijfssysteem wat in Nederland minder bekend en dus ook moet leren kennen. Maar als je de structuur begrijpt, ga je ook ontdekken hoe eerlijk het systeem is. En hoeveel kansen het vrouwen/moeders biedt om een eigen business op te zetten. Niet meer vastzitten aan een baan waarin je niet tot je recht komt. Of je kinderen naar de BSO moeten, vanwege je werk. Maar volledig vrij je werk indelen. Zelfstandig ondernemen, maar wel met mensen om je heen die hetzelfde doen en elkaar ondersteunen. En natuurlijk werken met de mooiste producten uit de natuur, waar zoveel mensen zoveel baat bij hebben voor hun gezondheid. 

Wil je meer weten. Neem dan contact met mij op.

Netwerkmarketing

Neem contact op