Let's meet

"...Their fruit will be used for food and their leaves for medicine."

Ezechiel 47:12

Hey mooie moeder!

Leuk om je te ontmoeten

Ik ben Inge. Oprichtster van Follow Grace. Echtgenote van Mark en moeder van 3 heerlijke kinderen. Na jarenlang als communicatiemanager te hebben gewerkt, werd het tijd voor een switch. Een switch naar een leven vanuit rust en balans en waar ik meer voldoening uit kon halen. Maar vooral om te gaan wandelen in het plan wat God voor mijn leven heeft.
Daarom ben ik de opleiding TotalBalance coaching gaan volgen en heb ik tientallen boeken gelezen en trainingen gevolgd over moederschap, voeding, leven in balans, holistisch leven en essentiële oliën. Wat een verdieping voor mezelf en voor mijn gezin.
Iedere dag opnieuw ben ik nog aan het leren en soms zoekende. Maar mijn basis is stevig, geworteld in Zijn liefde en Genade.

Mijn (coachings)bedrijf Follow Grace ben ik gestart omdat ik om me heen zoveel moeders zie worstelen met het zoeken naar balans voor zichzelf en hun gezin. Moeders die snakken naar innerlijke vrede, acceptatie, een gezonde levensstijl en een diepere relatie met God ondanks alle drukte.

Ik geloof dat het belangrijk is om je dagelijks te voeden met gezonde voeding voor geest, ziel en lichaam. Je kunt niet alleen je focus leggen op gezond eten en beweging. Ook je ziel en geest moet je op een goede manier voeden. En andersom. In balans zijn geldt voor ieder aspect in je leven.   

Dit is een van de redenen waarom ik zo onder de indruk ben van essentiële oliën. Ze werken zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Ze ondersteunen daar waar je het nodig hebt. Ik zie het gebruik als dankbaarheid naar God. Dankbaar voor de kracht die hij in zijn schepping gelegd heeft. En daarmee voorziet in wat wij nodig hebben in dit leven.
Ik wil je inspireren en coachen in jouw zoektocht om in balans te komen met jezelf, je omgeving en met God. Ik wil je stimuleren en inspireren om te kiezen voor een gezonde levensstijl waar je energie van krijgt. Zodat jij weer de vrouw en moeder kunt worden met een droom. Met een verlangen. Met een passie. Met energie. En je kunt leven in volle genade.

Ik wil graag coaching