"You are Enough, because the great I aM is in you & with you & for you.
He is enough"

Ann Voskamp

Let's meet

Hey mooie vrouw!

Leuk om je te ontmoeten

Ik ben Inge. Oprichtster van Follow Grace. Echtgenote van Mark en moeder van 3 heerlijke kinderen. Na jarenlang als communicatiemanager te hebben gewerkt, werd het tijd voor een switch. Een switch naar een leven vanuit rust en balans en waar ik meer voldoening uit kon halen. Maar vooral om te gaan wandelen in het plan wat God voor mijn leven heeft.

Daarom ben ik de opleiding TotalBalance coaching gaan volgen en heb ik tientallen boeken en trainingen gevolgd over voeding, leven in balans, holistisch leven en essentiële oliën. Wat een verdieping voor mijn eigen leven en voor mijn omgeving. Iedere dag ben ik nog lerende en zoekende. Maar mijn basis is inmiddels goed en stevig, geworteld in Zijn liefde en Genade.

Mijn (coachings)bedrijf Follow Grace ben ik gestart omdat ik om me heen zoveel vrouwen zie worstelen met hun lichamelijk en geestelijk gezond leven. Vrouwen die snakken naar innerlijke vrede, acceptatie, een gezonde levensstijl en een diepere relatie met God ondanks alle drukte.

Ik geloof dat het belangrijk is om je dagelijks te voeden met gezonde voeding voor lichaam en geest. Je kunt niet alleen je focus leggen op gezond eten en beweging. Ook je ziel en geest moet je op een goede manier voeden. En andersom. In balans zijn geldt voor ieder aspect in je leven. En je merkt dat je niet lekker in je vel zit, als er een disbalans zit.   

Dit is een van de redenen waarom ik groot fan ben van essentiële oliën. Ze werken zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Ze ondersteunen daar waar je het nodig hebt. En voor balans. Ik zie het gebruik als dankbaarheid naar God. Dankbaar voor de kracht die hij in zijn schepping gelegd heeft. En daarmee voorziet in wat wij nodig hebben in dit leven.
Ik wil je inspireren en coachen in jouw zoektocht om in balans te komen met jezelf, je omgeving en met God. Ik wil je stimuleren en inspireren om te kiezen voor een gezonde levensstijl waar je energie van krijgt. Zodat jij weer de vrouw kunt worden met een droom. Met een verlangen. Met een passie. Met energie. En kunt leven in volle genade.
Follow Grace!!

Ik wil graag coaching