Let's meet

"...Their fruit will be used for food and their leaves for medicine."

Ezechiel 47:12

Life Coaching

Voor moeders

Lieve moeder,

Zit je niet lekker in je vel?
Heb je het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden?
Heb je het gevoel dat je regelmatig faalt als moeder?
Voel je je vaak energieloos, leeg en gefrustreerd?
Komt de vraag: "Wat wil ik nu echt?" constant weer naar boven?
Zoek je naar een balans in lichaam en geest?
Verlang je naar een sterker bewustzijn van Gods aanwezigheid in je leven?

Jarenlang antwoordde ik ja op al deze vragen. Ik sleepte mezelf voort en leefde op de automatische piloot. Ik voelde me zo vaak geen goede moeder en verlangde naar rust, meer energie, meer balans en meer van God in ons gezin. En nu weet en ervaar ik. Het is mogelijk. Ook voor jou!

Total Balance coaching

Sterk geworteld in genade

Als je jezelf herkent in bovenstaande vragen. Dan zou het Total Balance programma wel eens heel goed bij je kunnen passen. Deze vraagstukken en nog meer komen namelijk allemaal aanbod. Samen gaan wij op zoek om de puzzelstukjes uit je leven te verzamelen. En hoe jij de persoon bent geworden die je nu bent. Maar ook belangrijk. Waar wil je naar toe? Wat zijn je passies? Waar krijg je energie van? Hoe kan je leven in dankbaarheid en vanuit rust. En hoe kan je in balans komen met jezelf, God en je omgeving? Zodat jij de vrouw, moeder kan worden die sterk geworteld is in rust en genade. 

Essentiële oliën

In mijn coaching werk ik (indien gewenst) met essentiële oliën. Ze werken zowel op lichaam als geest. En ondersteunen daar waar jij het nodig hebt, bijvoorbeeld om meer te ontspannen of opbeurend. Of om je te helpen in het verwerken van emoties, gebeurtenissen. In de schepping is ontzettend geneeskracht te vinden is. Ik geloof dat God dat zo heeft gemaakt omdat Hij wist wat we nodig hebben in deze wereld ter ondersteuning van lichaam en geest. Ook als moeder hebben we heel wat ballen in de lucht te houden. En kunnen essentiële olien een prachtige ondersteuning zijn in alles wat er op ons af komt.

Praktische informatie

Ik werk met de Total Balance Methode waarin de volgende 5 elementen centraal staan: Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben.
Samen gaat we door 3 fases heen:
Verleden (wie was ik) - Op creatieve wijze kijken we naar waar eventuele pijnpunten uit het verleden zitten.
Heden (wie ben ik) - energie-analyse, bewustwording en balans én je persoonlijke motivatiester komen aanbod.
Toekomst (wie word ik) - Een concreet plan en  acties voor een gezond lichamelijk en geestelijk leven in genade.

Een coachingsgesprek kost 75 euro per uur (incl btw). Het hangt af van je hulpvraag hoeveel gesprekken er nodig zijn. Soms zijn dat er 3-5, maar het kan ook zijn dan je 12 - 15 gesprekken nodig hebt. In het kennismakingsgesprek kan ik daar een indicatie van geven. 

Mijn basis met coachen is de Bijbel. Hierin staat ontzettend veel geschreven over een gezond leven en balans in geest, ziel en lichaam. Je hoeft geen christen te zijn als je toch graag coaching wilt ontvangen.

Tarieven 

Christencoach

Werkwijze

Ik wil graag leven in rust en balans

Let's meet