"You are Enough, because the great I aM is in you & with you & for you.
He is enough"

Ann Voskamp

Let's meet

Life Coaching

Voor vrouwen

Voluit leven in genade

Zit je niet lekker in je vel?
Heb je het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden?
Loop je vast in je relatie, werk of als mama?
Voel je je vaak energieloos, leeg en gefrustreerd?
Komt de vraag: "Wat wil ik nu echt?" constant weer naar boven?
Zoek je naar een balans in lichaam en geest?
Verlang je naar een sterker bewustzijn van Gods aanwezigheid in je leven?

Jarenlang antwoordde ik ja op al deze vragen. Ik sleepte mezelf voort en leefde op de automatische piloot. Ik verlangde naar rust, meer energie, meer balans maar wel met God. En nu weet en ervaar ik. Het is mogelijk. Ook voor jou!

Total Balance coaching

Lichaam en geest in balans

Als je jezelf herkent in bovenstaande vragen. Dan zou het Total Balance programma wel eens heel goed bij je kunnen passen. Deze vraagstukken en nog meer komen namelijk allemaal aanbod. Samen gaan wij op zoek om de puzzelstukjes uit je leven te verzamelen. En hoe jij de persoon bent geworden die je nu bent. Maar ook belangrijk. Waar wil je naar toe? Wat zijn je passies? Waar krijg je energie van? Hoe kan je leven in dankbaarheid en vanuit rust. En hoe kan je in balans kunt komen met mezelf, God en mijn omgeving.

Lichaam, ziel en geest zijn één. Je kunt niet alleen je focus leggen op gezond eten en beweging. Ook je ziel en geest moeten op orde zijn. En andersom. In balans zijn geldt voor ieder aspect in je leven. Want lichaam, ziel en geest zijn één.

Essentiële oliën

In de coaching werk ik (indien gewenst) met essentiële oliën. Ze werken zowel op lichaam als geest. En ondersteunen daar waar jij het nodig hebt, bijvoorbeeld om meer te ontspannen en slaap. In de schepping is ontzettend geneeskracht te vinden is, gegeven is door onze schepper. Ik laat het je graag ervaren.

Praktische informatie

Ik werk met de Total Balance Methode waarin de volgende 5 elementen centraal staan: Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben. Samen gaat we door 3 fases heen:
Verleden (wie was ik) - Op creatieve wijze kijken we naar waar eventuele pijnpunten uit het verleden zitten.
Heden (wie ben ik) - energie-analyse, bewustwording en balans én je persoonlijke motivatiester komen aanbod.
Toekomst (wie word ik) - Een concreet plan en  acties voor een gezond lichamelijk en geestelijk leven in genade.

Een coachingsgesprek kost 75 euro per uur (incl btw). Het hangt af van je hulpvraag hoeveel gesprekken er nodig zijn. Soms zijn dat er 3-5, maar het kan ook zijn dan je 12 - 15 gesprekken nodig hebt. In het kennismakingsgesprek kan ik daar een indicatie van geven. 

Mijn uitgangspunt met coachen is het geloof. In de Bijbel staan ontzettend veel geschreven over een gezond leven leiden. Je hoeft geen christen te zijn als je toch graag coaching wilt ontvangen.

Tarieven 

Christencoach

Werkwijze

Ik wil graag in balans komen

Let's meet