Let's meet

"...Their fruit will be used for food and their leaves for medicine."

Ezechiel 47:12

Essentiële Oliën

Wonderen uit de natuur

Heb jij al weleens gehoord van essentiële oliën? Oliën die je kunnen ondersteunen bij een gezonde levensstijl? Ik ben er afgelopen jaren ingedoken en ga inmiddels de deur niet meer uit zonder. Ze helpen me niet alleen lichamelijk, maar ook om om te gaan met emoties, het verwerken van prikkels en op spiritueel vlak.

Het zijn geschenken uit onze natuur. Duizenden jaren geleden gebruikte mensen al oliën voor allerlei gezondheidsvoordelen. En ook vandaag ontdekken steeds meer mensen de rijkdom en kracht van de natuur. Gods Schepping.


Wat zijn essentiële oliën?

De ene olie is de andere niet. Dat er heel veel verschil zit in kwaliteit van essentiële oliën zit, heb ik de afgelopen jaren absoluut  gemerkt. Een geur is vrij makkelijk na te maken. Maar juist de chemische samenstelling van de olie die de therapeutische waarde bepaald is essentieel voor de werking. De kracht van dōTERRA ligt bij die chemische samenstelling. Er wordt niets toegevoegd of weggehaald. En de chemische samenstelling en testrapporten zijn per flesje op te zoeken. Geen andere bedrijf is zo transparant over wat er in het flesje zit. En dat is wat je wilt. Je wilt zeker weten dat wat jij gebruikt voor jezelf en voor je kinderen echt 100% puur is.

100% Puur & natuurlijk

Waarom dōTERRA

Als Life Coach weet ik hoe belangrijk het is om deze 3 elementen in balans te hebben. Essentiële oliën werken op al deze niveau's. Neem bijvoorbeeld een olie als Lemon. Deze olie heeft een reinigende werking van het lichaam, maar ondersteunt ook een heldere geest en werkt opwekkend. En lavendel werkt verzachtend en rustgevend voor de huid, maar ondersteunt ook een ontspannen en rustige geest en bevordert een goede slaap. 

Mocht je meer willen weten over essentiële oliën of ze willen aanschaffen, neem dan contact met mij op, dan plannen we een  afspraak in om te kijken wat het beste bij jou past.

Lichaam, ziel en Geest

Neem contact op

Ik wil graag leven in rust en balans

Let's meet