"You are Enough, because the great I aM is in you & with you & for you.
He is enough"

Ann Voskamp

Let's meet

Essentiële Oliën

Wonderen uit de natuur

Heb jij al weleens gehoord van essentiële oliën? Oliën die je kunnen ondersteunen bij een gezonde levensstijl. Ik ben er afgelopen jaren ingedoken en ga inmiddels de deur niet meer uit zonder. Ze helpen me niet alleen lichamelijk, maar ook om om te gaan met emoties, het verwerken van prikkels en op spiritueel vlak.

Het zijn geschenken uit onze natuur. Duizenden jaren geleden gebruikte mensen al oliën voor allerlei gezondheidsvoordelen. En ook vandaag ontdekken steeds meer mensen de rijkdom en kracht van de natuur. 


Wat zijn essentiële oliën?

De ene olie is de andere niet. Dat er heel veel verschil zit in kwaliteit van essentiële oliën zit, heb ik de afgelopen jaren absoluut  gemerkt. Een geur is vrij makkelijk na te maken. Maar juist de chemische samenstelling van de olie die de therapeutische waarde bepaald van de olie is essentieel voor de werking. De kracht van dōTERRA ligt bij de chemische samenstelling. Er wordt niet toegevoegd of weggehaald. En de chemische samenstelling en testrapporten zijn per flesje zo op te zoeken. Geen andere bedrijf is zo transparant over wat er in het flesje zit. En dat is wat je wilt. Je wilt zeker weten dat wat jij op je huid smeert, inneemt of inhaleert 100% puur en krachtig is.  

100% Puur & natuurlijk

Workshops

Als Life Coach weet ik hoe belangrijk het is om deze 3 elementen in balans te hebben. Essentiële oliën werken op al deze niveau's. Neem bijvoorbeeld een olie als Lemon. Deze olie heeft een reinigende werking van het lichaam, maar ondersteunt ook een heldere geest en werkt opwekkend. En lavendel werkt verzachtend en rustgevend voor de huid, maar ondersteunt ook een ontspannen en rustige geest en bevordert een goede slaap. 

Als je besluit om een Family kit aan te schaffen via Follow Grace ontvang je nog veel meer informatie en gratis trainingen over het veilig en effectief gebruiken van essentiële oliën.

Lichaam, ziel en Geest

Ik wil graag in balans komen

Let's meet